Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Falen is succes als we ervan leren.”
Malcolm Forbes

Referenties

Wij zijn trots dat veel mooie organisaties in de regio Eindhoven ons vragen om de beste kandidaten voor hun vacatures te vinden. Lees hier hun beoordelingen over ons werk:

Joris Aalberse - Managing Director bij Groep Jumbo Groenewegen B.V.

“Ik spar regelmatig met Rianne over verschillende personeelsuitdagingen. Als het gaat over vinden van goede mensen of het vinden van creatieve oplossingen, het is altijd prettig samenwerken. Het is geweldig om te zien hoe persoonlijk Rianne betrokken is bij ons als bedrijf, de kandidaten en de mensen die geplaatst zijn. Ook heb ik nooit het idee dat het alleen over geld verdienen gaat en dat is heel prettig. Probeer dat maar eens te vinden bij deze marktomstandigheden. Ik beveel PS zeker aan!”

Daniele Toller - Sourcing Director bij Bufab

“Chantalle is simply the most professional headhunter I have ever worked with. She does not “sell” jobs to candidates and candidates to companies as average agencies do. What she does is developing long-term relationships with both parties and strive for the perfect match. Chantalle understood exactly what I was looking for and put me in contact with my business “soulmate”. I fully recommend her to anyone who is looking for the next career step!”

Diane van der Looij - HR Manager bij Flos

“Op het moment dat Flos er voor kiest om de werving- en selectieprocedure door een externe partner uit te laten voeren, kies ik ervoor om dit toe te vertrouwen aan een pragmatische, invoelende en meedenkende intercedent. Dit is dan ook de reden dat ik direct Chantalle Bok van PS: masters @ work bel. Chantalle is goed op de hoogte van onze bedrijfscultuur en kan zich goed inleven welke kandidaat geschikt is voor onze organisatie. Met haar enthousiasme, betrokkenheid en inzet heeft zij al veel geschikte kandidaten succesvol voor onze organisatie geworven. Chantalle is gewoon een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken!”

Martin Stockman - Head of Human Resources Europe bij Opple Lighting

"PS: masters @ work have always worked with a flexible approach, taking time to fully understand our company. This is crucial for a company working in an ever-changing environment. In the world of recruitment, success is measured by results and PS have consistently provided high quality candidates. This has been the basis of building a mutually beneficial long-term partnership between our two companies.”

Lennart van de Pas - Director Inside Sales & TAC + Pan European Distribution Account Manager bij Fluke Networks

“Zowel op persoonlijk maar ook op zakelijk gebied werk ik al meer dan tien jaar samen met PS: masters @ work. Zij hebben meermaals bewezen dat ze goed kunnen inschatten of er een klik kan zijn tussen kandidaat en opdrachtgever. Daarnaast waardeer ik ook zeker de manier van communiceren en de doelgerichtheid van het team. Er is persoonlijk aandacht en interesse in zowel de werknemer als de werkgever. Dit heeft geresulteerd dat wij een aantal erg goede mensen hebben kunnen aannemen via PS die tot op heden nog steeds een belangrijke rol binnen onze organisatie vervullen”

Marc Leeuw - Eigenaar bij Leeuw Verkeer

"Via een relatie zijn wij in contact gekomen met PS: masters @ work. In het verleden werkten we met andere bureaus die meer CV's stuurden dan geschikte kandidaten. Wat prettig is, is dat PS zich kan inleven in ons bedrijf, het berdijf ook echt kent en daar de juiste kandidaten bij zoekt. De kandidaten die door hen woren voorgesteld en worden uitgenodigd voor een gesprek zijn altijd goed voorbereid en passen meestal ook goed bij ons bedrijf wat ons uiteindelijk veel tijd scheelt. Wij zijn tevreden over de dienstverlening van PS."
Wat ons meesters in werk maakt
Vakkundig en ervaren
Met meer dan 25 jaar ervaring binnen arbeidsbemiddeling hebben wij reeds honderden kandidaten bemiddeld naar een nieuwe stap in hun carrière. Door onze ruime kennis van het vakgebied en onze jarenlange ervaring met het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven, zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden op deze arbeidsmarkt.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die actief zijn binnen het MKB in de regio Eindhoven en werken veelal samen met handelsondernemingen, productiebedrijven en organisaties binnen de hightech of zakelijke dienstverlening. Het merendeel van de vacatures waarin wij bemiddelen, wordt exclusief door ons aangenomen en ingevuld.

Liefde voor het vak
Wij nemen ruim de tijd om te luisteren en persoonlijk kennis te maken. Als gelijkwaardige sparringspartner denken we graag mee over datgene wat er voor de kandidaat belangrijk is of waar een ondernerming behoefte aan heeft. We adviseren over mogeliijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt met als doel het succesvol samenbrengen van twee partijen. Dat is wat ons drijft! 
Fijn samenwerken
Onze werkwijze garandeert een snel, transparant en deskundig proces. Voorkeuren en mogelijkheden worden helder in kaart gebracht. We houden beide partijen continu op de hoogte van de voortgang waarbij regelmatige afstemming en discretie voor zowel kandidaat als opdrachtgever vanzelfsprekend zijn. Heldere en flexibele afspraken waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.
Copyright © 2021 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer