Meer dan 25 jaar meesters in werk

 

PS masters @ work is een werving- en selectiebureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van Recruitment, Detachering en Payrolling. Al 25 jaar actief op haar vakgebieden in de regio Eindhoven met een vakkundig team van Professionals met ieder hun eigen specialisme , ervaring en netwerk in en rondom Eindhoven.

Werving- en Selectie

Ervoor zorgdragen dat de juiste medewerker bij het juiste bedrijf met plezier aan de slag gaat! Dat is continu onze drijfveer en passie. PS masters @ work is gespecialiseerd op de vakgebieden Finance, Sales, Logistiek, Inkoop, Marketing, Communicatie, HR en Management Support.
Aan de hand van een wervende vacature tekst gaan we aan de slag en op zoek naar de juiste kandidaat. Wij schakelen hiervoor met de meest interessante job boards en social media kanalen. We duiken als vanzelfsprekend ons eigen netwerk in. We kijken verder dan het cv. We ontmoeten elkaar, hebben een persoonlijk contact en halen talenten, ervaringen en competenties boven water. Wij verwerken onze persoonlijke indruk en gegevens in een adviesrapport ten behoeve van de opdrachtgever en stellen alleen de beste kandidaten voor. Wij doen de screening, jullie maken de keuze! De PS Consultant houdt zich bezig met de Executive Search en treedt slechts op als intermediair en vakkundig sparringpartner.

Recruitment Campagne

Hiervan is sprake als de opdrachtgever meer in eigen hand wil houden. Hij of zij voert graag zelf de screening uit, echter vindt het wat lastig soms om de vacature goed te beschrijven ofwel op de juiste plek te promoten. PS ontzorgt de opdrachtgever door van haar expertise en de samenwerkingsafspraken met de diverse media kanalen gebruik te laten maken. Wij kennen de effecten van social media op de arbeidsmarkt en weten welke campagne en exposure nodig is om voor de opdrachtgever het beste resultaat te bereiken. PS masters @ work kent als geen ander het spel in de huidige arbeidsmarkt en verleent graag haar diensten om jouw specifieke vacature op de juiste manier te laten onderscheiden.

Payroll en Detachering

Geen tijd, weinig budget ofwel niet de mogelijkheid om personeel gelijk rechtstreeks in dienst te nemen? PS masters @ work biedt daarin ruime kennis van de arbeidswet en draagt haar transparante payroll constructie aan als mogelijke (tussen)oplossing voor uw personeel. Kandidaten krijgen gegarandeerd de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben zonder dat de opdrachtgever de financiële risico’s loopt ofwel met een berg aan vragen wordt overspoeld. Informeer vrijblijvend eens naar onze mogelijkheden en aantrekkelijke payroll tarieven.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op via de onderstaande contact mogelijkheden.

 |  Disclaimer