Meer dan 25 jaar meesters in werk

 

Wij zijn trots dat veel mooie organisaties in de regio Eindhoven ons vragen om de beste kandidaten voor hun vacatures te vinden. Lees hier hun beoordelingen over ons werk:

Joris Aalberse - Managing Director bij Groep Jumbo Groenewegen B.V.

“Ik spar regelmatig met Rianne over verschillende personeelsuitdagingen. Als het gaat over vinden van goede mensen of het vinden van creatieve oplossingen, het is altijd prettig samenwerken. Het is geweldig om te zien hoe persoonlijk Rianne betrokken is bij ons als bedrijf, de kandidaten en de mensen die geplaatst zijn. Ook heb ik nooit het idee dat het alleen over geld verdienen gaat en dat is heel prettig. Probeer dat maar eens te vinden bij deze marktomstandigheden. Ik beveel PS zeker aan!”

Tjen van den Berg

''Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan stuitte ik op een vacaturebericht van PS: masters @ work. Na kort e-mailcontact maakte Rianne snel tijd voor een persoonlijk gesprek. Dit verliep erg prettig. Rianne heeft een goed luisterend oor, toont interesse en stelt de juiste vragen om een goede match te kunnen maken. Ze stelde mij voor bij de klant, volgde gemaakte afspraken snel op en bleef betrokken bij het verdere proces. Binnenkort kan ik aan de slag bij mijn nieuwe werkgever!'''

Marc Leeuw - Eigenaar bij Leeuw Verkeer

"Via een relatie zijn wij in contact gekomen met PS: masters @ work. In het verleden werkten we met andere bureaus die meer CV's stuurden dan geschikte kandidaten. Wat prettig is, is dat PS zich kan inleven in ons bedrijf, het berdijf ook echt kent en daar de juiste kandidaten bij zoekt. De kandidaten die door hen woren voorgesteld en worden uitgenodigd voor een gesprek zijn altijd goed voorbereid en passen meestal ook goed bij ons bedrijf wat ons uiteindelijk veel tijd scheelt. Wij zijn tevreden over de dienstverlening van PS."

Meer informatie?

Wil jij meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op via de onderstaande contact mogelijkheden.

 |  Disclaimer