Meer dan 25 jaar meesters in werk

 

Het op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging is een intensief en spannend proces. Lees hier wat kandidaten vinden van onze aanpak:

Gijs van Mackelenbergh - Corporate Controller bij Jumbo Fabriek van Aanhangers en Opleggers B.V.

“Al enige jaren geleden heb ik een professionele intake gehad bij PS, waarin echt geluisterd werd naar wat ik gedaan had, maar waar ook mijn wensen lagen voor toekomstige uitdagingen. Daarna ben ik vaker door PS benaderd voor verschillende passende banen en projecten, waarin er altijd een gedegen omschrijving is van de inhoud van de functie, de organisatie en cultuur. Momenteel werk ik via PS als interim Finance Manager bij een productiebedrijf met een enorme uitdaging. Ik had langere tijd niet met ze gesproken en toch weten ze me weer te vinden voor een passend project, dit ook omdat ze tussentijds goed contact houden“.

Tjen van den Berg

''Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan stuitte ik op een vacaturebericht van PS: masters @ work. Na kort e-mailcontact maakte Rianne snel tijd voor een persoonlijk gesprek. Dit verliep erg prettig. Rianne heeft een goed luisterend oor, toont interesse en stelt de juiste vragen om een goede match te kunnen maken. Ze stelde mij voor bij de klant, volgde gemaakte afspraken snel op en bleef betrokken bij het verdere proces. Binnenkort kan ik aan de slag bij mijn nieuwe werkgever!'''

Meer informatie?

Wil jij meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op via de onderstaande contact mogelijkheden.

 |  Disclaimer