Wie zijn wij?

PS: masters @ work is een werving- en selectiebureau voor functies op MBO-, HBO- en academisch niveau binnen het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven. Dat doen we al meer dan 25 jaar met succes.

Wie zijn wij?

PS is een full service werving en selectiebureau in Eindhoven. Naast werving en selectie van medewerkers kan PS u ook helpen met recruitment, payrolling, arbeidsbemiddeling, executive search en detachering. Wij zijn gespecialiseerd in de vakgebieden finance, sales, inkoop, marketing, communicatie, logistiek, HR (HRM) en secretarieel. Wij werven voor u de beste medewerkers voor uw bedrijf. Neemt u de medewerkers liever niet (direct) in dienst dan kunnen wij u ook helpen met een payroll of detacheringsconstructie. Wij werven voor personeel vanaf MBO tot de hoger opgeleiden op WO/academisch niveau.
Met onze dienstverlening helpen bij klanten in de regio Eindhoven.

Onze adviseurs

Onze adviseurs zijn zelfstandig ondernemers die samenwerken om het beste resulaat voor onze opdrachtgevers te behalen. Dit doen we gedreven, energiek en zijn we oprecht geinteresseerd. Wij zijn een persoonlijke carrièrecoach voor kandidaten bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Voor onze opdrachtgevers zijn we een ervaren sparringpartner voor alle vraagstukken op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Samenwerken en elkaar versterken

Samen vormen we een hecht team. We zijn goed op elkaar ingespeeld, houden elkaar scherp en zijn continu op de hoogte van alles wat er speelt. Gezelligheid op kantoor en een relaxte sfeer vinden wij belangrijk. Dát maakt het zo leuk om met ons samen te werken.

25 jaar ervaring - Werving en Selectie

Wij zijn u graag van dienst met het vinden van de beste professional voor uw vacature. Wij richten ons op bovengenoemde sectoren. Na een gedegen werving en selectie proces begeleiden wij u in het maken van een keuze voor de beste kandidaat. Dit lijkt mogelijk een eenvoudig proces. Maar toch kunnen er vaak dingen anders lopen dan gewenst. De kosten van het aannemen van een verkeerd personeelslid zijn hoog. U verliest geld én nog belangrijker: veel tijd. PS master @ work heeft 25 jaar ervaring in het bemiddelen van professionals. Wij kennen de knelpunten in het zoek- en aanname proces en staan garant voor de kandidaat die wij bemiddelen. Wij kunnen onze diensten aanbieden op basis van werving en selectie, maar ook in verschillende andere constructies.

Maatwerk selectieprocedure personeel

Onze adviseurs voelen zich thuis in uw industrie. Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers en hebben een enorm netwerk van professionals. Door onze ervaring die wij de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd binnen de werving- en selectie branche zijn wij in staat om ons dienstenpakket perfect af te stemmen op uw wensen en eisen. Elke selectieprocedure is dan ook maatwerk om de vacature zo goed mogelijk in te vullen. Het doel van onze werving en selectie diensten is om u als bedrijf zoveel mogelijk werk uit handen te nemen wanneer er naar een nieuw personeelslid wordt gezocht. Wij gaan met een gedegen en persoonlijke aanpak samen met u opzoek naar de juiste oplossing die zo dicht mogelijk bij uw wensen, eisen en ambities ligt. Een goede samenwerking met u als opdrachtgever is hierbij essentieel. Wij nemen bij het invullen van een vacature graag de rol van partner op ons en voorzien u van open, duidelijke communicatie tijdens het gehele proces.

Vakkundig en ervaren

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen arbeidsbemiddeling hebben wij reeds honderden kandidaten bemiddeld naar een nieuwe stap in hun carrière. Door de ruime kennis van het vakgebied en de jarenlange ervaring, zijn wij continu op de hoogte van de actuele arbeidsmarkt.

Groot netwerk

Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die actief zijn binnen het MKB in de regio Eindhoven en werken veelal samen met hightech-, handels- en productieondernemingen. Het merendeel van de vacatures wordt exclusief door ons aangenomen en ingevuld.

Liefde voor het vak

Wij nemen de tijd om te luisteren en persoonlijk kennis te maken. Als sparringspartner denken we mee met datgene wat voor de kandidaat en de onderneming belangrijk is. We adviseren over mogelijkheden met als doel: succesvol samenbrengen van twee partijen. Dat is wat ons drijft! 

Fijn samenwerken

Onze werkwijze garandeert een transparant en deskundig proces. Wensen en mogelijkheden worden helder in kaart gebracht. We houden beide partijen continu op de hoogte van de voortgang waarbij discretie voor zowel kandidaat als opdrachtgever vanzelfsprekend zijn. Heldere en flexibele afspraken waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op via de onderstaande contact mogelijkheden.

 |  Disclaimer