Netwerk

client
Ă–ssur Europe

Ă–ssur Europe

Össur houdt zich bezig met het verbeteren van de mobiliteit van mensen. Össur is wereldwijd een marktleider op het gebied van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen. We leveren geavanceerde en innovatieve technologieën op het gebied van prothesen, orthesen en compressie therapie. Össur heeft meer dan vijfendertig jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van high-tech orthopedische hulpmiddelen om de maximale natuurlijke functies te herstellen voor mensen die dat nodig hebben.
Service Bureau Jansen

Service Bureau Jansen

Service Bureau Jansen (SBJ) is een gevestigde waarde in de Benelux op het gebied van marketing, (after)sales en fulfilment. Ze ontwikkelen en beheren grootse mailing-, cashback-, campagnes en ondersteunen in de afhandeling ervan dankzij hun technologische systemen. Zij beheren uw voorraad in hun warehouse en nemen de verzending en verwerking voor hun rekening. Daarnaast leveren ze on demand drukwerk in variabele hoeveelheden en produceren ze zowat alle mogelijke promotiematerialen. Dat alles om uw klanten om te buigen tot echte ambassadeurs.
Strukton Rail Nederland bv

Strukton Rail Nederland bv

Strukton Rail is een fullserviceaanbieder voor spoorsystemen. In ons ruim 85-jarig bestaan hebben wij nationaal en internationaal ruime ervaring en kennis opgebouwd. In diverse (geprivatiseerde) markten in Europa zijn wij verantwoordelijk voor het functioneren van railsystemen. Wij hebben geleerd de gewenste kwaliteit te leveren tegen de afgesproken prijs. Onze kennis en ervaring delen wij met niet alleen vakgenoten, maar ook beleidsmakers, die misschien minder technische kennis hebben van spoorsystemen, maar er wel maatschappelijke verantwoording voor dragen. Het is ons doel om het spoorvervoer aantrekkelijk te maken. Dat doen wij met grensverleggende oplossingen op het gebied van railinfrastructuur en rollend materieel.
TANS bv

TANS bv

Toen wij op zoek waren naar nieuw personeel zijn wij in contact gekomen met PS Masters @ Work. Bij monde van Melanie van Beeck werd ons verteld hoe ze werken. Deze werkwijze sprak ons aan. Ook de No Nonsense mentaliteit (dezelfde als wijzelf ook hanteren) past prima bij ons. We hebben PS verteld wat we zochten en twee vacatures uitgezet. Binnen korte tijd werden we voorgesteld aan (naar achteraf bleek) goede kandidaten. PS heeft ons bedrijf en de mensen waarnaar wij op zoek waren heel goed in weten te schatten en zijn ook met de juiste kandidaten gekomen. Inmiddels hebben wij beide vacatures ingevuld mede dank zij de inzet (en het inlevingsvermogen) van PS Masters@Work in zijn algemeenheid en Melanie in het bijzonder. Over de samenwerking zijn wij buitengewoon tevreden en wij kunnen deze enthousiaste groep dames (want het zijn alleen maar dames bij PS) dan ook van harte aanbevelen.
 |  Disclaimer