Oprecht en bevlogen
Onze consultants nemen in een prettige omgeving de tijd voor je om je goed te leren kennen. Ze luisteren naar en denken mee over datgene dat jij belangrijk vindt in een baan, jouw ambities, jouw talenten en je onderscheidend vermogen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd. Onze consultants geven jou eerlijk en kundig advies. Het is namelijk onze passie om jou verder te helpen. Onze consultants hebben ieder meer dan vijftien jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en hebben reeds honderden kandidaten bemiddeld in een nieuwe stap in hun carrière. Ze hebben enorme kennis van het vakgebied en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt in de regio van Eindhoven.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van bedrijven in de regio Eindhoven, het gaat hier voornamelijk om het midden- en kleinbedrijf. Denk hierbij aan handelsondernemingen, productiebedrijven en bedrijven actief in hightech of zakelijke dienstverlening. Dit zijn jouw potentiële werkgevers! Het merendeel van de vacatures die wij hebben, worden exclusief door PS: masters @ work ingevuld.
Discreet en snel
Onze werkwijze garandeert een snel en deskundig proces; vanaf het moment dat je solliciteert tot (én zelfs na) het tekenen van je arbeidsovereenkomst. Het spreekt voor zich dat je bij ons altijd kunt rekenen op discretie.
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Thuiswerken nu niet meer vrijblijvend.

 

Als je af en toe thuiswerkt dan klinkt dat als relaxed opstaan, in je ochtend kloffie met je laptop aan de keukentafel en een lekkere vers gezette kop koffie. Maar nu het minder vrijblijvend wordt moet je voor jezelf wat doelen stellen om verantwoord en productief thuis te werken.

1. Routine is enorm belangrijk voor je productiviteit en energieniveau, sta dus elke dag het liefst zo vroeg mogelijk op.
2. Vergeet niet goed te ontbijten anders zakt je concentratie snel weg.
3. Doe de belangrijkste taken eerst, deel je dag in blokken in en probeer per blok je gestelde doel te halen.
4. Neem pauzes, zo voorkom je dat je tijdens je werkblokken je concentratie verliest.
5. Gebruik online tools als Trello (online to-do-lists maken), Slack (chatprogramma), Whereby (soort skype) of Mural (online whiteboard).
6. Breng vooral structuur aan en plan je dag!
7. Zorg voor goede lunch in huis.
8. Blijf in contact met collega’s, bundel je vragen en plan een of meerdere belmomenten per dag of week in.

Succes allemaal en over een aantal weken ook weer fijn om met collega’s op kantoor te zijn!

< Terug naar het overzicht
Datum
16-3-2020 15:14
Share
Copyright © 2021 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer