Oprecht en bevlogen
Onze consultants nemen in een prettige omgeving de tijd voor je om je goed te leren kennen. Ze luisteren naar en denken mee over datgene dat jij belangrijk vindt in een baan, jouw ambities, jouw talenten en je onderscheidend vermogen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd. Onze consultants geven jou eerlijk en kundig advies. Het is namelijk onze passie om jou verder te helpen. Onze consultants hebben ieder meer dan vijftien jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en hebben reeds honderden kandidaten bemiddeld in een nieuwe stap in hun carrière. Ze hebben enorme kennis van het vakgebied en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt in de regio van Eindhoven.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van bedrijven in de regio Eindhoven, het gaat hier voornamelijk om het midden- en kleinbedrijf. Denk hierbij aan handelsondernemingen, productiebedrijven en bedrijven actief in hightech of zakelijke dienstverlening. Dit zijn jouw potentiële werkgevers! Het merendeel van de vacatures die wij hebben, worden exclusief door PS: masters @ work ingevuld.
Discreet en snel
Onze werkwijze garandeert een snel en deskundig proces; vanaf het moment dat je solliciteert tot (én zelfs na) het tekenen van je arbeidsovereenkomst. Het spreekt voor zich dat je bij ons altijd kunt rekenen op discretie.
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Work - life - balance / Wat kan je er zelf aan doen?

Hoe vaak komt het voor als je fijn op vakantie bent en je tussendoor toch even met je baas aan het appen bent of nog snel even wat mails aan het versturen bent .. Moet kunnen vinden velen. Zeker zolang daar tegenover staat dat je ook  thuis kan werken als iet afgeleverd of geïnstalleerd moet worden en dat je geen vrij hoeft te vragen voor onverwachte familie aangelegenheden. 

Het is goed om een gezonde balans te vinden.

Maar voer het niet te ver door, dat vinden ook Marcus Buckingham en Ashley Goodall, auteurs van  Nine lies About Work. Zij vinden dat een optimale balans gelijkstaat aan stilstand. Wanneer alles in perfecte balans is dan zou je de bestaande situatie nooit willen wijzigen…..
 
Werk is een onderdeel van het leven en je moet het behandelen zoals andere dingen in het leven, namelijk: haal er zoveel mogelijk plezier uit! 

De auteurs stellen op basis van eigen onderzoek dat 73% van de mensen zegt invloed te kunnen uitoefenen op hoe zij hun werk inrichten, maar dat slechts 18 procent dit daadwerkelijk doet. Schrijf eens een keer op wat je echt leuk vond om te doen en taken die je het liefst of altijd uitstelt. Als je dingen naar voren haalt die je leuk vindt roep je een heel positief gevoel op en wellicht ben je in staat om je werk opnieuw in te richten zodat je minder met de niet leuke zaken bezig bent. Overleg met collega’s, wie weet vinden zij taken die jij vervelend vindt helemaal niet vervelend. En soms heb je pech en horen ook de vervelende taken erbij. Buckingham en Goodall’s zinsnede: ‘We can’t always do only what we love. But we can always find the love in what we do.’ Dus richt je baan eens opnieuw in! 

< Terug naar het overzicht
Datum
1-3-2020 12:00
Share
Copyright © 2020 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer