Oprecht en bevlogen
Onze consultants nemen in een prettige omgeving de tijd voor je om je goed te leren kennen. Ze luisteren naar en denken mee over datgene dat jij belangrijk vindt in een baan, jouw ambities, jouw talenten en je onderscheidend vermogen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd. Onze consultants geven jou eerlijk en kundig advies. Het is namelijk onze passie om jou verder te helpen. Onze consultants hebben ieder meer dan vijftien jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en hebben reeds honderden kandidaten bemiddeld in een nieuwe stap in hun carrière. Ze hebben enorme kennis van het vakgebied en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt in de regio van Eindhoven.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van bedrijven in de regio Eindhoven, het gaat hier voornamelijk om het midden- en kleinbedrijf. Denk hierbij aan handelsondernemingen, productiebedrijven en bedrijven actief in hightech of zakelijke dienstverlening. Dit zijn jouw potentiële werkgevers! Het merendeel van de vacatures die wij hebben, worden exclusief door PS: masters @ work ingevuld.
Discreet en snel
Onze werkwijze garandeert een snel en deskundig proces; vanaf het moment dat je solliciteert tot (én zelfs na) het tekenen van je arbeidsovereenkomst. Het spreekt voor zich dat je bij ons altijd kunt rekenen op discretie.
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Team PS brengt een bezoek aan het GoodHabitz Event: Dream big and make it happen

Vandaag organiseerde GoodHabitz hun jaarlijkse event voor relaties. En omdat GoodHabitz een van onze opdrachtgevers is, mochten wij er ook bij zijn. Het thema ‘dromen en doelen’ stond vandaag centraal in het Philips Stadion, waar het evenement werd georganiseerd.

De boodschap van vandaag was dat je veel meer invloed hebt op het waarmaken van je dromen dan je denkt. Met handvatten en inzichten van echte ‘dromenvangers’, zoals illusionist Victor Mids en GoodHabitz CEO Maarten Franken werden wij en andere bezoekers aangespoord om om ervoor te gaan. Want dromen parkeer je niet, die jaag je na.

Bedankt voor deze toffe dag, GoodHabitz!
< Terug naar het overzicht
Datum
11-10-2018 12:00
Share
Copyright © 2020 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer