Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Waar je vandaan komt is niet belangrijk, wel waar je naartoe gaat.”
Ella Fitzgerald

Over ons

PS: masters @ work is een werving- en selectiebureau voor functies op MBO-, HBO- en academisch niveau binnen het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven. Dat doen we al meer dan 25 jaar met succes binnen de vakgebieden sales, marketing, communicatie, inkoop, logistiek, financieel, human resources, staf en supportmanagement.

Onze consultants zijn oprecht, energiek en gedreven. Wij zijn een persoonlijke carrièrecoach voor kandidaten bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Voor onze opdrachtgevers zijn we een ervaren sparringpartner voor alle vraagstukken op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Samen vormen we een hecht team. We zijn goed op elkaar ingespeeld, houden elkaar scherp en zijn continu op de hoogte van alles wat er speelt. Gezelligheid op kantoor en een relaxte sfeer vinden wij belangrijk. Dát maakt het zo leuk om met ons samen te werken. Klik hier voor onze persoonlijke profielen.

Klik hier voor meer informatie

Wat ons meesters in werk maakt
Vakkundig en ervaren
Met meer dan 25 jaar ervaring binnen arbeidsbemiddeling hebben wij reeds honderden kandidaten bemiddeld naar een nieuwe stap in hun carrière. Door onze ruime kennis van het vakgebied en onze jarenlange ervaring met het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven, zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden op deze arbeidsmarkt.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die actief zijn binnen het MKB in de regio Eindhoven en werken veelal samen met handelsondernemingen, productiebedrijven en organisaties binnen de hightech of zakelijke dienstverlening. Het merendeel van de vacatures waarin wij bemiddelen, wordt exclusief door ons aangenomen en ingevuld.

Liefde voor het vak
Wij nemen ruim de tijd om te luisteren en persoonlijk kennis te maken. Als gelijkwaardige sparringspartner denken we graag mee over datgene wat er voor de kandidaat belangrijk is of waar een ondernerming behoefte aan heeft. We adviseren over mogeliijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt met als doel het succesvol samenbrengen van twee partijen. Dat is wat ons drijft! 
Fijn samenwerken
Onze werkwijze garandeert een snel, transparant en deskundig proces. Voorkeuren en mogelijkheden worden helder in kaart gebracht. We houden beide partijen continu op de hoogte van de voortgang waarbij regelmatige afstemming en discretie voor zowel kandidaat als opdrachtgever vanzelfsprekend zijn. Heldere en flexibele afspraken waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.
Copyright © 2021 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer