Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang.”
Richard Branson

Onze diensten

PS masters @ work is een werving- en selectiebureau dat bedrijven ondersteunt op het gebied van Recruitment, Detachering en Payrolling. Al 20 jaar actief op haar vakgebieden in de regio Eindhoven met een vakkundig team van Professionals met ieder hun eigen specialisme , ervaring en netwerk in en rondom Eindhoven.

Werving- en Selectie

Ervoor zorgdragen dat de juiste medewerker bij het juiste bedrijf met plezier aan de slag gaat! Dat is continu onze drijfveer en passie. PS masters @ work is gespecialiseerd op de vakgebieden Finance, Sales, Logistiek, Inkoop, Marketing, Communicatie, HR en Management Support.
Aan de hand van een wervende vacature tekst gaan we aan de slag en op zoek naar de juiste kandidaat. Wij schakelen hiervoor met de meest interessante job boards en social media kanalen. We duiken als vanzelfsprekend ons eigen netwerk in. We kijken verder dan het cv. We ontmoeten elkaar, hebben een persoonlijk contact en halen talenten, ervaringen en competenties boven water. Wij verwerken onze persoonlijke indruk en gegevens in een adviesrapport ten behoeve van de opdrachtgever en stellen alleen de beste kandidaten voor. Wij doen de screening, jullie maken de keuze! De PS Consultant houdt zich bezig met de Executive Search en treedt slechts op als intermediair en vakkundig sparringpartner.

Recruitment Campagne

Hiervan is sprake als de opdrachtgever meer in eigen hand wil houden. Hij of zij voert graag zelf de screening uit, echter vindt het wat lastig soms om de vacature goed te beschrijven ofwel op de juiste plek te promoten. PS ontzorgt de opdrachtgever door van haar expertise en de samenwerkingsafspraken met de diverse media kanalen gebruik te laten maken. Wij kennen de effecten van social media op de arbeidsmarkt en weten welke campagne en exposure nodig is om voor de opdrachtgever het beste resultaat te bereiken. PS masters @ work kent als geen ander het spel in de huidige arbeidsmarkt en verleent graag haar diensten om jouw specifieke vacature op de juiste manier te laten onderscheiden.

Payroll en Detachering

Geen tijd, weinig budget ofwel niet de mogelijkheid om personeel gelijk rechtstreeks in dienst te nemen? PS masters @ work biedt daarin ruime kennis van de arbeidswet en draagt haar transparante payroll constructie aan als mogelijke (tussen)oplossing voor uw personeel. Kandidaten krijgen gegarandeerd de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben zonder dat de opdrachtgever de financiële risico’s loopt ofwel met een berg aan vragen wordt overspoeld. Informeer vrijblijvend eens naar onze mogelijkheden en aantrekkelijke payroll tarieven.

Wat ons meesters in werk maakt
Vakkundig en ervaren
Met meer dan 25 jaar ervaring binnen arbeidsbemiddeling hebben wij reeds honderden kandidaten bemiddeld naar een nieuwe stap in hun carrière. Door onze ruime kennis van het vakgebied en onze jarenlange ervaring met het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven, zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden op deze arbeidsmarkt.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die actief zijn binnen het MKB in de regio Eindhoven en werken veelal samen met handelsondernemingen, productiebedrijven en organisaties binnen de hightech of zakelijke dienstverlening. Het merendeel van de vacatures waarin wij bemiddelen, wordt exclusief door ons aangenomen en ingevuld.

Liefde voor het vak
Wij nemen ruim de tijd om te luisteren en persoonlijk kennis te maken. Als gelijkwaardige sparringspartner denken we graag mee over datgene wat er voor de kandidaat belangrijk is of waar een ondernerming behoefte aan heeft. We adviseren over mogeliijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt met als doel het succesvol samenbrengen van twee partijen. Dat is wat ons drijft! 
Fijn samenwerken
Onze werkwijze garandeert een snel, transparant en deskundig proces. Voorkeuren en mogelijkheden worden helder in kaart gebracht. We houden beide partijen continu op de hoogte van de voortgang waarbij regelmatige afstemming en discretie voor zowel kandidaat als opdrachtgever vanzelfsprekend zijn. Heldere en flexibele afspraken waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Ben je benieuwd hoe andere bedrijven ons werk beoordelen? Klik dan hier om onze referenties te lezen. Wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie met ons bespreken? Neem dan gerust contact met een van ons op of bel +31 40 246 06 40.

Copyright © 2021 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer