Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang.”
Richard Branson

Onze diensten

Op deze pagina lees je welke diensten wij leveren aan onze opdrachtgevers.

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker die jouw afdeling of bedrijf voor onbepaalde tijd komt versterken? Iemand die niet alleen goed is in zijn of haar vak, maar ook past binnen de bedrijfscultuur van jouw organisatie? Wij helpen je graag met het werving- en selectieproces.

Terwijl jouw organisatie zich richt op waar het goed in is, zoeken wij een aantal goede kandidaten. Wij stellen kandidaten aan je voor die je zelf niet had gevonden, waar je zelf niet aan had gedacht of die je zelf nooit had uitgenodigd voor een gesprek als deze rechtstreeks had gesolliciteerd. Maar altijd kandidaten waarvan wij overtuigd zijn dat zij wel degelijk in staat zijn mee te bouwen aan jouw organisatie en passen bij het stadium waarin jouw organisatie zich bevindt. Zit de ideale kandidaat ertussen? Dan treedt hij of zij rechtstreeks bij jouw organisatie in dienst.

Payrolling

Wil jij een flexibeler personeelsbestand en af van arbeidsrechtelijke risico’s? Of wil je juist sneller inspelen op de economische en politieke ontwikkelingen? Dan is payrolling een prima oplossing.

Bij payrolling nemen wij jouw tijdelijke en/of vaste medewerkers in dienst en nemen wij daarbij ook de arbeidsrechtelijke risico’s, de volledige personeelsadministratie en contractafspraken van je over. Dat bespaart jou veel tijd en energie.

Detacheren

Ben je op zoek naar een of meerdere professionals die snel toegevoegde waarde leveren op een specifiek project? Wij helpen je graag met detacheren.

Wij maken een voorselectie van kandidaten die precies de vaardigheden in huis hebben die nodig zijn voor een bepaalde opdracht of specialistisch project. Bij detacheren nemen wij de verantwoordelijkheid voor al de werkzaken: van loopbaanbegeleiding tot urenadministratie en van arbeidsvoorwaarden tot uitbetaling van het salaris.

Uitzenden

Heb je behoefte aan het in dienst nemen van personeel op flexibele basis bij bijvoorbeeld piekmomenten of grote projecten of ben je op zoek naar vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof? Dan is uitzenden een oplossing.

Wij zoeken een geschikte kandidaat en dragen zorg voor de verloning waarbij je als opdrachtgever alleen de gewerkte uren via een overzichtelijk portaal hoeft te accorderen. Wij zijn NEN-gecertificeerd.

Wat ons meesters in werk maakt
Vakkundig en ervaren
Met meer dan 25 jaar ervaring binnen arbeidsbemiddeling hebben wij reeds honderden kandidaten bemiddeld naar een nieuwe stap in hun carrière. Door onze ruime kennis van het vakgebied en onze jarenlange ervaring met het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven, zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden op deze arbeidsmarkt.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die actief zijn binnen het MKB in de regio Eindhoven en werken veelal samen met handelsondernemingen, productiebedrijven en organisaties binnen de hightech of zakelijke dienstverlening. Het merendeel van de vacatures waarin wij bemiddelen, wordt exclusief door ons aangenomen en ingevuld.

Liefde voor het vak
Wij nemen ruim de tijd om te luisteren en persoonlijk kennis te maken. Als gelijkwaardige sparringspartner denken we graag mee over datgene wat er voor de kandidaat belangrijk is of waar een ondernerming behoefte aan heeft. We adviseren over mogeliijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt met als doel het succesvol samenbrengen van twee partijen. Dat is wat ons drijft! 
Fijn samenwerken
Onze werkwijze garandeert een snel, transparant en deskundig proces. Voorkeuren en mogelijkheden worden helder in kaart gebracht. We houden beide partijen continu op de hoogte van de voortgang waarbij regelmatige afstemming en discretie voor zowel kandidaat als opdrachtgever vanzelfsprekend zijn. Heldere en flexibele afspraken waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Ben je benieuwd hoe andere bedrijven ons werk beoordelen? Klik dan hier om onze referenties te lezen. Wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie met ons bespreken? Neem dan gerust contact met een van ons op of bel +31 40 246 06 40.

Copyright © 2019 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer