Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn.”
George Eliot

Kandidaten

Heb jij een opleiding op MBO-, HBO- of academisch niveau en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Eindhoven? Heb jij er behoefte aan om eens te sparren met één van onze ervaren consultants om te onderzoeken welke carrièrestap het beste bij jou past of welke mogelijkheden er eventueel nog meer zijn met jouw achtergrond?

Bij PS: masters @ work kunnen werkzoekenden zoals jij al meer dan 25 jaar terecht voor een nieuwe uitdaging binnen het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven. We hebben vacatures op het gebied van sales, marketing, communicatie, finance, inkoop, logistiek, human resources, staf en supportmanagement. Een ervaren team van consultants begeleidt jou hier graag in en brengt jou persoonlijk in contact met bedrijven op uiteraard een zeer discrete manier.

Wij hebben vacatures in de volgende vakgebieden:

Wat ons meesters in werk maakt
Vakkundig en ervaren
Met meer dan 25 jaar ervaring binnen arbeidsbemiddeling hebben wij reeds honderden kandidaten bemiddeld naar een nieuwe stap in hun carrière. Door onze ruime kennis van het vakgebied en onze jarenlange ervaring met het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven, zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden op deze arbeidsmarkt.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die actief zijn binnen het MKB in de regio Eindhoven en werken veelal samen met handelsondernemingen, productiebedrijven en organisaties binnen de hightech of zakelijke dienstverlening. Het merendeel van de vacatures waarin wij bemiddelen, wordt exclusief door ons aangenomen en ingevuld.

Liefde voor het vak
Wij nemen ruim de tijd om te luisteren en persoonlijk kennis te maken. Als gelijkwaardige sparringspartner denken we graag mee over datgene wat er voor de kandidaat belangrijk is of waar een ondernerming behoefte aan heeft. We adviseren over mogeliijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt met als doel het succesvol samenbrengen van twee partijen. Dat is wat ons drijft! 
Fijn samenwerken
Onze werkwijze garandeert een snel, transparant en deskundig proces. Voorkeuren en mogelijkheden worden helder in kaart gebracht. We houden beide partijen continu op de hoogte van de voortgang waarbij regelmatige afstemming en discretie voor zowel kandidaat als opdrachtgever vanzelfsprekend zijn. Heldere en flexibele afspraken waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Ben je benieuwd hoe kandidaten ons werk beoordelen? Lees dan de referenties die wij van andere kandidaten hebben ontvangen. Wil jij met één van onze ervaren consultants sparren om te onderzoeken welke carrièrestap het beste bij jou past? Spreekt jou een organisatie aan waar wij veel mee samenwerken? Bel of mail ons gerust met het verzoek om meer informatie. Direct Inschrijven kan natuurlijk ook. Mocht je op onze website een specifieke vacature hebben gezien die jou aanspreekt, lees dan hier hoe wij te werk gaan.

Copyright © 2021 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer