NL EN

Rianne Sanders

Rianne  Sanders
Naam: Rianne Sanders

Over Rianne:

Rianne is de spin in het web bij PS. Met haar grote ervaring, zowel vakinhoudelijk als op management gebied is zij zowel voor klanten als medewerkers een ideaal aanspreekpunt en sparringspartner.

LinkedIn:

Actieve vacatures:

Vacatures
Spreek je goed de Duitse en Nederlandse taal? Pak je kans om in een dynamisch en jong bedrijf mee te groeien! reageer nu!
Ben jij een gestructureerde en zelfstandige werker met een proactieve instelling en zeer communicatief? Heb je affiniteit met techniek? Dit is misschien jouw baan!
We zoeken een (near) native Duitse medewerker voor de Customer Service afdeling. Je bent secuur, communicatief en een echte teamplayer!
We zoeken een communicatieve, enthousiaste Medewerker Verkoop binnendienst met gevoel voor commercie. Je ziet kansen in de markt en weet deze te benutten!
Ready for a challenging position as financial controller? You will help building our business in Europe by being the backbone of the Finance and accounting department.
We zoeken een service-gerichte commerciële medewerker die uitstekend kan plannen. Een interessante en zelfstandige baan om je carrière mee te starten!
Alle vacatures
Contact
Aalsterweg 193A
5644 RA Eindhoven
040-2460640
040-2431650
ps@mastersatwork.nl
© Copyright 2018 PS Masters@Work BV   |  privacy policy   |  disclaimer   |  RSS