Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
"Of we vinden een weg, of we maken er één."
Hannibal

Opdrachtgevers

Ben je op zoek naar invulling van een vacature en wil je graag snel met de beste kandidaten om tafel zitten? Wil je jouw wervingsvraagstuk met iemand bespreken die ook echt met je meedenkt over wie er goed bij jouw organisatie past en hoe je hier het beste invulling aan geeft? Wil je liever niet voor iedere vacature een andere specialist inschakelen? Of heb je een ander vraagstuk op het gebied van arbeidsbemiddeling waarover je graag eens zou sparren met een expert?

Al meer dan 25 jaar helpen wij met succes organisaties binnen het midden en kleinbedrijf in de regio Eindhoven met alle vraagstukken op het gebied van arbeidsbemiddeling. Dat doen wij met een vakkundig, gedreven en ervaren team van consultants.

Onze diensten zijn:

Wij bemiddelen in de volgende vakgebieden:

  • Sales
  • Marketing & Communicatie
  • Inkoop & Logistiek
  • Financieel
  • Human Resources
  • Staf & Supportmanagement

Klik hier om meer over deze diensten te lezen.

Wat ons meesters in werk maakt
Vakkundig en ervaren
Met meer dan 25 jaar ervaring binnen arbeidsbemiddeling hebben wij reeds honderden kandidaten bemiddeld naar een nieuwe stap in hun carrière. Door onze ruime kennis van het vakgebied en onze jarenlange ervaring met het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven, zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden op deze arbeidsmarkt.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die actief zijn binnen het MKB in de regio Eindhoven en werken veelal samen met handelsondernemingen, productiebedrijven en organisaties binnen de hightech of zakelijke dienstverlening. Het merendeel van de vacatures waarin wij bemiddelen, wordt exclusief door ons aangenomen en ingevuld.

Liefde voor het vak
Wij nemen ruim de tijd om te luisteren en persoonlijk kennis te maken. Als gelijkwaardige sparringspartner denken we graag mee over datgene wat er voor de kandidaat belangrijk is of waar een ondernerming behoefte aan heeft. We adviseren over mogeliijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt met als doel het succesvol samenbrengen van twee partijen. Dat is wat ons drijft! 
Fijn samenwerken
Onze werkwijze garandeert een snel, transparant en deskundig proces. Voorkeuren en mogelijkheden worden helder in kaart gebracht. We houden beide partijen continu op de hoogte van de voortgang waarbij regelmatige afstemming en discretie voor zowel kandidaat als opdrachtgever vanzelfsprekend zijn. Heldere en flexibele afspraken waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.
Copyright © 2021 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer