Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Een doel is een droom met een deadline.”
Napoleon Hill

Referenties

Het op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging is een intensief en spannend proces. Lees hier wat kandidaten vinden van onze aanpak:

Anne-Marie van Nieuwkasteele - Accountmanager bij GoodHabitz

"Na een aantal jaren in diverse commerciële rollen bij de Rabobank te hebben gewerkt, ging ik me oriënteren om een nieuwe weg in te slaan. Hoe fijn is het dan als er, verfrissend én eerlijk, met je wordt meegedacht? Linde van PS maakte het mij mogelijk om met organisaties buiten mijn comfortzone te praten. De prettige en zeer persoonlijke aandacht ervaren en tóch met elkaar kritisch naar de match tussen mijzelf en de job kijken. Dat heeft mij op een geweldige werkplek gebracht waar ik ontzettend blij mee ben. Dikke pluim voor Linde en haar collega's!"

Gijs van Mackelenbergh - Corporate Controller bij Jumbo Fabriek van Aanhangers en Opleggers B.V.

“Al enige jaren geleden heb ik een professionele intake gehad bij PS, waarin echt geluisterd werd naar wat ik gedaan had, maar waar ook mijn wensen lagen voor toekomstige uitdagingen. Daarna ben ik vaker door PS benaderd voor verschillende passende banen en projecten, waarin er altijd een gedegen omschrijving is van de inhoud van de functie, de organisatie en cultuur. Momenteel werk ik via PS als interim Finance Manager bij een productiebedrijf met een enorme uitdaging. Ik had langere tijd niet met ze gesproken en toch weten ze me weer te vinden voor een passend project, dit ook omdat ze tussentijds goed contact houden“.

Judith de Greef - Operationeel inkoper bij Flos

"Via een gemeenschappelijke vriendin ben ik bij Chantalle en later haar collega's terecht gekomen. Bij het intakegesprek bleek al gauw dat ze vooral op zoek zijn naar je sterke eigenschappen en kwaliteiten om zo een passende baan voor je te vinden. Dit gesprek heeft een gevoel over PS bij me achtergelaten en dit is niet meer weggegaan. Al snel hadden ze een passende baan voor me gevonden. Helaas bleek dat bedrijf niet helemaal de plaats te zijn waar ik me echt thuis voelde, maar Chantalle en haar collega's hebben veel moeite genomen om voor mij een plek te vinden waar dat wel kon en daar werk ik nu nog met heel veel plezier."
Wat ons meesters in werk maakt
Vakkundig en ervaren
Met meer dan 25 jaar ervaring binnen arbeidsbemiddeling hebben wij reeds honderden kandidaten bemiddeld naar een nieuwe stap in hun carrière. Door onze ruime kennis van het vakgebied en onze jarenlange ervaring met het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven, zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden op deze arbeidsmarkt.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die actief zijn binnen het MKB in de regio Eindhoven en werken veelal samen met handelsondernemingen, productiebedrijven en organisaties binnen de hightech of zakelijke dienstverlening. Het merendeel van de vacatures waarin wij bemiddelen, wordt exclusief door ons aangenomen en ingevuld.

Liefde voor het vak
Wij nemen ruim de tijd om te luisteren en persoonlijk kennis te maken. Als gelijkwaardige sparringspartner denken we graag mee over datgene wat er voor de kandidaat belangrijk is of waar een ondernerming behoefte aan heeft. We adviseren over mogeliijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt met als doel het succesvol samenbrengen van twee partijen. Dat is wat ons drijft! 
Fijn samenwerken
Onze werkwijze garandeert een snel, transparant en deskundig proces. Voorkeuren en mogelijkheden worden helder in kaart gebracht. We houden beide partijen continu op de hoogte van de voortgang waarbij regelmatige afstemming en discretie voor zowel kandidaat als opdrachtgever vanzelfsprekend zijn. Heldere en flexibele afspraken waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.
Copyright © 2021 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer