NL EN

Referenties

client
Euroforum B.V.

Euroforum B.V.

“het is altijd bijzonder prettig samenwerken met PS Masters @ Work, ze kennen ons goed en weten dus relevante kandidaten voor te stellen. Daarnaast hebben we door het jaar heen wat studenten aan de slag voor online researchwerkzaamheden, die gaan dan via payrolling bij Masters @ Work en je hebt er geen omkijken meer naar als werkgever!”
Fluke Europe B.V.

Fluke Europe B.V.

Fluke is een Amerikaans elektronicabedrijf, in 1948 opgericht door John Fluke Sr. Het hoofdkantoor is gevestigd in Everett, in de Verenigde Staten. Fluke levert in meer dan 100 landen test- en meetapparaten. Ontwikkeling en productie vinden zowel in de Verenigde Staten als in Europa plaats. Een wereldwijde serviceorganisatie ondersteunt de verkoop. Fluke levert een breed pakket test- en meetapparaten voor service, onderhoud en installatie in de elektro(tech)nische, (petro)chemische en de procesindustrie. De producten zijn robuust, betrouwbaar, nauwkeurig en veilig in het gebruik.
Molex Interconnect GmbH

Molex Interconnect GmbH

With a single focus on the interconnect industry and more than 100,000 reliable products, we have the resources, innovative technology and industry expertise to meet the growing needs of customers around the corner and around the world
Össur Europe

Össur Europe

Össur houdt zich bezig met het verbeteren van de mobiliteit van mensen. Össur is wereldwijd een marktleider op het gebied van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen. We leveren geavanceerde en innovatieve technologieën op het gebied van prothesen, orthesen en compressie therapie. Össur heeft meer dan vijfendertig jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van high-tech orthopedische hulpmiddelen om de maximale natuurlijke functies te herstellen voor mensen die dat nodig hebben.
Strukton Rail Nederland bv

Strukton Rail Nederland bv

Strukton Rail is een fullserviceaanbieder voor spoorsystemen. In ons ruim 85-jarig bestaan hebben wij nationaal en internationaal ruime ervaring en kennis opgebouwd. In diverse (geprivatiseerde) markten in Europa zijn wij verantwoordelijk voor het functioneren van railsystemen. Wij hebben geleerd de gewenste kwaliteit te leveren tegen de afgesproken prijs. Onze kennis en ervaring delen wij met niet alleen vakgenoten, maar ook beleidsmakers, die misschien minder technische kennis hebben van spoorsystemen, maar er wel maatschappelijke verantwoording voor dragen. Het is ons doel om het spoorvervoer aantrekkelijk te maken. Dat doen wij met grensverleggende oplossingen op het gebied van railinfrastructuur en rollend materieel.
TANS bv

TANS bv

Toen wij op zoek waren naar nieuw personeel zijn wij in contact gekomen met PS Masters @ Work. Bij monde van Melanie van Beeck werd ons verteld hoe ze werken. Deze werkwijze sprak ons aan. Ook de No Nonsense mentaliteit (dezelfde als wijzelf ook hanteren) past prima bij ons. We hebben PS verteld wat we zochten en twee vacatures uitgezet. Binnen korte tijd werden we voorgesteld aan (naar achteraf bleek) goede kandidaten. PS heeft ons bedrijf en de mensen waarnaar wij op zoek waren heel goed in weten te schatten en zijn ook met de juiste kandidaten gekomen. Inmiddels hebben wij beide vacatures ingevuld mede dank zij de inzet (en het inlevingsvermogen) van PS Masters@Work in zijn algemeenheid en Melanie in het bijzonder. Over de samenwerking zijn wij buitengewoon tevreden en wij kunnen deze enthousiaste groep dames (want het zijn alleen maar dames bij PS) dan ook van harte aanbevelen.
Vacatures
Jij bent als gedreven commercieel talent niet bang de telefoon op te pakken. Als inhoudelijk sterke sparringpartner weet jij potentiële klanten enthousiast te krijgen en ben je trots op jouw commerciële skills!
Ben jij commercieel ingesteld en heb jij gevoel voor techniek? Of ben je technisch opgeleid en wil je graag werken in de Sales? dan is dit een leuke kans!
Spreek je goed de Franse en Nederlandse taal? Pak je kans om in een dynamisch en jong bedrijf mee te groeien!
Ben jij de Key accountmanager met veel sales ervaring binnen de retail branche? Wij spreken je graag!
Do you want to get involved in the life of Cordstrap? We need you, a talented HR Officer for our HR service operations.
Alle vacatures
Contact
Aalsterweg 193A
5644 RA Eindhoven
040-2460640
040-2431650
ps@mastersatwork.nl
© Copyright 2018 PS Masters@Work BV   |  privacy policy   |  disclaimer   |  RSS