Meer dan 25 jaar meesters in werk

 

Artikelen in categorie

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen in deze categorie. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Er zijn momenteel geen artikelen in deze categorie.

Bekijk onze vacatures in:

Sales
Inkoop & logistiek
Human Resources
Marketing & communicatie
Financieel
Staf & Managementsupport

Wie is PS?

PS: masters @ work is een werving- en selectiebureau voor functies op MBO-, HBO- en academisch niveau binnen het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven. Dat doen we al meer dan 25 jaar met succes.

Over ons

Ons laatste nieuws

Recente vacatures

Meer informatie?

Wil jij meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op via de onderstaande contact mogelijkheden.

 |  Disclaimer
Contact
PS: masters @ work

Aalsterweg 193a
5644 RA Eindhoven


+31 40 246 06 40
ps@mastersatwork.nl
KvK 18027961

Sales

Zie je de verkoopcijfers graag door jouw bijdrage stijgen? Wij hebben een netwerk van mooie bedrijven met banen voor sales managers en andere commerciële professionals die midden- of hoogopgeleid zijn.

Bekijk vacatures

Marketing & Communicatie

Ben je creatief, communicatief én commercieel ingesteld? Ben jij op zoek naar een baan als online marketeer, communicatieadviseur of medewerker marketing en communicatie? Bekijk dan onze functies binnen dit vakgebied.

Bekijk vacatures

Inkoop & Logistiek

Regelmatig hebben wij vacatures op het gebied van inkoop, supply chain, voorraadbeheer en planning. Efficiëntie, goede communicatie en een sterke focus op een goed eindresultaat vind jij belangrijk. Bekijk onze vacatures.

Bekijk vacatures

Financieel

Op zoek naar een uitdaging in de financiële sector? Onze opdrachtgevers binnen het midden- en kleinbedrijf hebben vacatures voor CFO’s, financial controllers, financieel administratieve medewerkers en business consultants.

Bekijk vacatures

Human Resources

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van medewerkers en ben je graag sparringpartner voor managers? Regelmatig zijn wij op zoek naar P&O-adviseurs, HR-managers, officers, recruiters of medewerkers personeel & organisatie.

Bekijk vacatures

Staf & Managementsupport

Wil je de rechterhand van de directie of het management vormen? Wij bieden vacatures aan op ondersteunend niveau als op managementniveau. In deze sectie vind je vacatures van management assistente tot aan algemeen manager.

Bekijk vacatures