NL EN
Volg ons
Filters
Filters

Zoekresultaten

Planner/Projectcoördinator Eindhoven

Wil jij je uitleven in een afwisselende coördinerende functie binnen een technische omgeving, groeien in je job, het verschil maken en het weekend op vrijdag al beginnen om 14:30? Vind je het...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#PSES00702

Consultant (Junior/Medior) Eindhoven

In de functie van Consultant word je opgeleid tot een volwaardige zelfstandige Senior Consultant in de arbeidsbemiddeling. Er wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van jouw kennis en vaardigheden...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#PSCB00684

Field Service Engineer Eindhoven

Uitdagende baan voor een representatieve en communicatieve kandidaat met technische opleiding en affiniteit met digitale techniek. Je onderhoudt nauw contact met klanten en afdeling verkoop!
Gepubliceerd: 01-10-2018
Referentie nr:#PSES00701

Back-Office Medewerker/Receptioniste Eindhoven

Zeer afwisselende leuke functie op 2 afdelingen! Je bent het visitekaartje van het bedrijf en je bent flexibel, leergierig, klantgericht een echte teamspeler.
Gepubliceerd: 27-09-2018
Referentie nr:#PSES00700

Sales/Congres Adviseur Eindhoven

Heb jij sterk overtuigende eigenschappen? Ben jij commercieel en pro-actief? Dan maken we graag kennis met je!
Gepubliceerd: 25-09-2018
Referentie nr:#PSES00591
A

Regio Sales Manager Zuid / Würth Nederland 's-Hertogenbosch

Als partner van Würth Nederland is PS masters @ work op zoek naar de Regio Sales Manager voor het rayon Zuid!
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#PSCB00699

Teamleider/Meewerkend Voorman Productie (Nuenen) Eindhoven

Jij geeft dagelijkse leiding aan de productie en bent het eerste aanspreekpunt voor het team. Samen met de directeur laat jij Mercurity groeien.
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#PSRS00698

Commercieel medewerker binnendienst service (Benelux) Eindhoven

Je bent het eerste commerciële aanspreekpunt voor klanten in de service / aftersales. Je bent ondernemend, zelfstandig, pro actief, oplossend en klantgericht.
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#PSES00697

Sales Assistant omgeving Eindhoven

Je bent administratief sterk en hebt oog voor detail. Je communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld, zodat jij goed kan schakelen tussen interne en externe partijen.
Gepubliceerd: 10-09-2018
Referentie nr:#PSES00695

Webshop/Online Marketeer Omgeving Eindhoven

Wil jij aan de start staan van het opbouwen van online verkoopactiviteiten van een hip consumentenartikel? Heb je een passie voor en kennis van online marketing dan is dit jouw kans om als pionier...
Gepubliceerd: 06-09-2018
Referentie nr:#PSES00694
Oprecht en bevlogen
Onze consultants nemen in een prettige omgeving de tijd voor je om je goed te leren kennen. Ze luisteren naar en denken mee over datgene dat jij belangrijk vindt in een baan, jouw ambities, jouw talenten en je onderscheidend vermogen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd. Onze consultants geven jou eerlijk en kundig advies. Het is namelijk onze passie om jou verder te helpen. Onze consultants hebben ieder meer dan vijftien jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en hebben reeds honderden kandidaten bemiddeld in een nieuwe stap in hun carrière. Ze hebben enorme kennis van het vakgebied en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt in de regio van Eindhoven.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van bedrijven in de regio Eindhoven, het gaat hier voornamelijk om het midden- en kleinbedrijf. Denk hierbij aan handelsondernemingen, productiebedrijven en bedrijven actief in hightech of zakelijke dienstverlening. Dit zijn jouw potentiële werkgevers! Het merendeel van de vacatures die wij hebben, worden exclusief door PS: masters @ work ingevuld.
Discreet en snel
Onze werkwijze garandeert een snel en deskundig proces; vanaf het moment dat je solliciteert tot (én zelfs na) het tekenen van je arbeidsovereenkomst. Het spreekt voor zich dat je bij ons altijd kunt rekenen op discretie.
© Copyright 2018 PS Masters@Work BV   |  Disclaimer
Chantalle Bok

Consultant

+31 (0)6 81 00 19 97
chantalle@mastersatwork.nl

Bekijk mijn LinkedIn