Oprecht en bevlogen
Onze consultants nemen in een prettige omgeving de tijd voor je om je goed te leren kennen. Ze luisteren naar en denken mee over datgene dat jij belangrijk vindt in een baan, jouw ambities, jouw talenten en je onderscheidend vermogen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd. Onze consultants geven jou eerlijk en kundig advies. Het is namelijk onze passie om jou verder te helpen. Onze consultants hebben ieder meer dan vijftien jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en hebben reeds honderden kandidaten bemiddeld in een nieuwe stap in hun carrière. Ze hebben enorme kennis van het vakgebied en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt in de regio van Eindhoven.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van bedrijven in de regio Eindhoven, het gaat hier voornamelijk om het midden- en kleinbedrijf. Denk hierbij aan handelsondernemingen, productiebedrijven en bedrijven actief in hightech of zakelijke dienstverlening. Dit zijn jouw potentiële werkgevers! Het merendeel van de vacatures die wij hebben, worden exclusief door PS: masters @ work ingevuld.
Discreet en snel
Onze werkwijze garandeert een snel en deskundig proces; vanaf het moment dat je solliciteert tot (én zelfs na) het tekenen van je arbeidsovereenkomst. Het spreekt voor zich dat je bij ons altijd kunt rekenen op discretie.
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

WIJ ZIJN PS

Werving en selectie / recruitment

Contact

WIJ ZIJN PS

Werving en selectie / recruitment

Al meer dan 25 jaar
meesters in werk

Neem contact met ons op

WIJ ZIJN PS

Werving en selectie / recruitment

Meesters in werk,
voor functies op MBO-, HBO- en academisch niveau

Neem contact met ons op

WIJ ZIJN PS

Werving en selectie / recruitment

Meesters in werk,
voor functies in diverse vakgebieden

Neem contact met ons op

WIJ ZIJN PS

Werving en selectie / recruitment

Meesters in werk,
voor het MKB in regio Eindhoven

Neem contact met ons op

Filters
Filters

Zoekresultaten

Senior medewerk(st)er Service Center ft.

Coördineren, aansturen, begeleiden van het Service Center team (5-6 FTE); Overleg met klant tbv projecten, acties (advies, rapportage, efficiëntie,..); Uitvoeren van...
Gepubliceerd: 16-02-2021
Referentie nr:#PSRS00786

Project Manager 32 - 40 uur

As an experienced project manager, you know what your role involves. We will not dwell into details about that. Your added value comes from the experience you have gained, backed by a valuable...
Gepubliceerd: 16-02-2021
Referentie nr:#PSRS00785

Projectmanager

Als projectmanager sta je dagelijks in contact met je klant, waarbij je aandacht hebt voor de relatie en de ontwikkeling van de strategische samenwerking.  Hierbij krijg jij energie van een...
Gepubliceerd: 26-01-2021
Referentie nr:#PSRS00784

Marcom Specialist (24 h p/w)

Are you ready to make an next step in your carrier, is hands-on your middle name and are you curious en interested in the life science business? Do not wait and give me a mail or call! 
Gepubliceerd: 07-01-2021
Referentie nr:#PSRS00783

Accountmanager binnendienst

Niet op zoek naar een  zoek naar standaard commerciële binnendienst rol maar naar een functie met uitdagingen, maatwerkadvies en  daar waar jij het verschil maakt? 
Gepubliceerd: 07-01-2021
Referentie nr:#PSRS00771

Inhouse Servicedesk Medewerker / Systeembeheerder (32-36 uur)

Ben je toe aan een 2e stap in jouw carrière en zie je het als een uitdaging om onze collega’s te helpen met allround ICT-vraagstukken? 
Gepubliceerd: 07-01-2021
Referentie nr:#PSRS00778

Project Management Officer fulltime

Ben je net afgestudeerd en vol ambitie om projectmanagers te ondersteunen / bij te sturen om projecten succesvol te laten verlopen? Wij komen graag in contact met jou!
Gepubliceerd: 11-12-2020
Referentie nr:#PSRS00782

(Internationaal) Management Assistente (FT) Eindhoven

Leuke job bij een groeiend internationaal bedrijf voor een communicatieve duizendpoot!
Gepubliceerd: 07-12-2020
Referentie nr:#PSES00589

Tendermanager

Kan je op een creatieve manier het bedrijf  onderscheiden in tenderprocessen door o.a. goede teksten te schrijven? 
Gepubliceerd: 07-12-2020
Referentie nr:#PSRS00781

Financieel administratief medewerkster / 32 uur / Oirschot

Woon je in de omgeving van Oirschot en ben je op zoek naar een 32urige fiancieel administratieve baan? Wij verwelkomen je graag binnen ons team!
Gepubliceerd: 28-09-2020
Referentie nr:#PSRS00779
Sales

Zie je de verkoopcijfers graag door jouw bijdrage stijgen? Wij hebben een netwerk van mooie bedrijven met banen voor sales managers en andere commerciële professionals die midden- of hoogopgeleid zijn.

Bekijk vacatures

Marketing & Communicatie

Ben je creatief, communicatief én commercieel ingesteld? Ben jij op zoek naar een baan als online marketeer, communicatieadviseur of medewerker marketing en communicatie? Bekijk dan onze functies binnen dit vakgebied.

Bekijk vacatures

Inkoop & Logistiek

Regelmatig hebben wij vacatures op het gebied van inkoop, supply chain, voorraadbeheer en planning. Efficiëntie, goede communicatie en een sterke focus op een goed eindresultaat vind jij belangrijk. Bekijk onze vacatures.

Bekijk vacatures

Financieel

Op zoek naar een uitdaging in de financiële sector? Onze opdrachtgevers binnen het midden- en kleinbedrijf hebben vacatures voor CFO’s, financial controllers, financieel administratieve medewerkers en business consultants.

Bekijk vacatures

Human Resources

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van medewerkers en ben je graag sparringpartner voor managers? Regelmatig zijn wij op zoek naar P&O-adviseurs, HR-managers, officers, recruiters of medewerkers personeel & organisatie.

Bekijk vacatures

Staf & Managementsupport

Wil je de rechterhand van de directie of het management vormen? Wij bieden vacatures aan op ondersteunend niveau als op managementniveau. In deze sectie vind je vacatures van management assistente tot aan algemeen manager.

Bekijk vacatures

Ons laatste nieuws
Hoe vaak komt het voor als je fijn op vakantie bent en je tussendoor toch even met je baas aan het appen bent of nog snel even wat mails aan het versturen bent .. Moet kunnen vinden
Voor het coververhaal van de september-editie van het magazine Eindhoven Business mocht eigenaresse Rianne Sanders vertellen over onze filosofie, onze werkwijze,
Goed nieuws! Het is je misschien al opgevallen dat onze website is vernieuwd. Het werd tijd voor een nieuw jasje. De website heeft een frisse look, een overzichtelijke inhoud en een
Copyright © 2021 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer