NL EN

Payroll

Indien u zelf de werving en selectie van een kandidaat voor uw rekening neemt maar de kandidaat niet in dienst wilt nemen, kunt u ook bij PS masters @ work terecht. Wij nemen de medewerker in dienst en stellen deze vervolgens aan u ter beschikking op basis van een payroll,  uitzend- of detacheringovereenkomst. PS is dan formeel werkgever en neemt alle werkgeversverplichtingen van u over. Dit betekent voor u geen loondoorbetalingverplichting bij ziekte en arbeidsongeschiktheid, geen loonadministratie en geen administratieve rompslomp met de Belastingdienst en uitkeringsinstantie. De personeelskosten staan dus vooraf vast waardoor u op financieel gebied niet voor verrassingen komt te staan.

Vacatures
Jij bent als gedreven commercieel talent niet bang de telefoon op te pakken. Als inhoudelijk sterke sparringpartner weet jij potentiële klanten enthousiast te krijgen en ben je trots op jouw commerciële skills!
Ben jij commercieel ingesteld en heb jij gevoel voor techniek? Of ben je technisch opgeleid en wil je graag werken in de Sales? dan is dit een leuke kans!
Spreek je goed de Franse en Nederlandse taal? Pak je kans om in een dynamisch en jong bedrijf mee te groeien!
Ben jij de Key accountmanager met veel sales ervaring binnen de retail branche? Wij spreken je graag!
Do you want to get involved in the life of Cordstrap? We need you, a talented HR Officer for our HR service operations.
Alle vacatures
Contact
Aalsterweg 193A
5644 RA Eindhoven
040-2460640
040-2431650
ps@mastersatwork.nl
© Copyright 2018 PS Masters@Work BV   |  privacy policy   |  disclaimer   |  RSS