NL EN

Over PS

Voor werkgevers en werknemers die zowel een zakelijke als persoonlijke ontwikkeling nastreven, is PS de allround human capital adviseur. Vanuit betrokkenheid, specialisatie en ervaring leveren wij maatwerkoplossingen en advies op het gebied van personele & persoonlijke ontwikkeling. Onze aanpak is persoonlijk, doeltreffend, breed georiënteerd en transparant.

PS ziet een bredere rol voor zichzelf weggelegd dan alleen bemiddeling. Door PS in een vroeg stadium als adviseur te betrekken bij het personeelsbeleid van een onderneming enerzijds en het carrièrebeleid van een kandidaat anderzijds wordt een stevige band gecreëerd met haar klanten. De dienstverlening zal hiertoe worden uitgebreid met het  aanbieden van advies door middel van partners.

De missie van PS is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt waardoor onze klanten zich kunnen blijven ontwikkelen. Hierbij is PS de specialist die als gelijkwaardige gesprekspartner maatwerk levert op het gebied van personele en persoonlijke ontwikkeling.

Team PS masters @ work
Rianne Sanders
Rianne is de spin in het web bij PS. Met haar grote ervaring, zowel vakinhoudelijk als op management gebied is zij zowel voor klanten als medewerkers een ideaal aanspreekpunt en sparringspartner.
Contact
Aalsterweg 193A
5644 RA Eindhoven
040-2460640
040-2431650
ps@mastersatwork.nl
© Copyright 2018 PS Masters@Work BV   |  privacy policy   |  disclaimer   |  RSS