NL EN

Kandidaten

Werkwijze van PS: masters @ work:

Kennismakingsgesprek:

Een eerste kennismaking zal altijd persoonlijk plaatsvinden met één van onze consultants die ‘master’ is in één van de volgende vakgebieden: Sales, Financieel, Marketing & Communicatie, Secretarieel/Office Management, P&O of  Logistiek. Samen brengen wij je wensen, ambities, interesses en persoonlijke doelstellingen in kaart en geven we je een helder beeld van de mogelijkheden. Vervolgens dragen wij zorg voor een goede effectieve selectie van mogelijke vacatures en stellen je daar op korte termijn van op de hoogte.
Bij wederzijdse interesse brengen wij je op een discrete wijze in contact met de potentiële werkgever. Het spreekt voor zich dat wij je gegevens hoogst vertrouwelijk behandelen.

Missie van PS masters @ work:

Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Wij zoeken naar een werkomgeving waar je persoonlijk en/ of vakinhoudelijk kunt blijven groeien. Om de gelegenheid te krijgen alles uit jezelf te halen is het belangrijk dat de cultuur van de organisatie bij je past. In de gesprekken met jou en de organisatie wordt hier dan ook veel aandacht aan besteed.

Solliciteer / Reageer

Ben je geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek met betrekking tot één van de vacatures op deze site neem dan contact op met één van onze consultants onder telefoonnummer: 040-2460640 of upload jouw CV. Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en wij maken op korte termijn een afspraak met je.

Bezoekadres

Aalsterweg 193A
5644 RA Eindhoven

Vacatures
Jij bent als gedreven commercieel talent niet bang de telefoon op te pakken. Als inhoudelijk sterke sparringpartner weet jij potentiële klanten enthousiast te krijgen en ben je trots op jouw commerciële skills!
Ben jij commercieel ingesteld en heb jij gevoel voor techniek? Of ben je technisch opgeleid en wil je graag werken in de Sales? dan is dit een leuke kans!
Spreek je goed de Franse en Nederlandse taal? Pak je kans om in een dynamisch en jong bedrijf mee te groeien!
Ben jij de Key accountmanager met veel sales ervaring binnen de retail branche? Wij spreken je graag!
Do you want to get involved in the life of Cordstrap? We need you, a talented HR Officer for our HR service operations.
Alle vacatures
Contact
Aalsterweg 193A
5644 RA Eindhoven
040-2460640
040-2431650
ps@mastersatwork.nl
© Copyright 2018 PS Masters@Work BV   |  privacy policy   |  disclaimer   |  RSS