Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.”
Harriet Jackson Brown

Hoe wij werken

Wil jij met één van onze ervaren consultants sparren om te onderzoeken welke carrièrestap het beste bij jou past? Spreekt jou een organisatie aan waar wij veel mee samenwerken? Bel of mail ons gerust met het verzoek om meer informatie en de mogelijkheden of schrijf je direct in. Heb jij op onze website een vacature gezien die jou aanspreekt? Lees dan hieronder hoe wij te werk gaan.

Solliciteren

Je kunt op een vacature reageren door op de sollicitatiebutton te klikken die onderaan de vacature staat vermeld.

Selecteren en voorstellen

Wij maken een selectie uit de sollicitaties en de kandidaten die voortkomen uit ons netwerk. We houden persoonlijke interviews om wensen, ambities en competenties goed in kaart te brengen en komen graag meer te weten over jouw persoonlijkheid. In overleg met onze opdrachtgever brengen wij de best aansluitende profielen onder de aandacht. De opdrachtgever geeft aan met wie hij of zij graag kennis wil maken tijdens een sollicitatiegesprek. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat wij nog een andere vacature voor jou in gedachten hebben ofwel een vacature die beter bij jou aansluit. In overleg dragen wij jouw gegevens voor bij betreffende opdrachtgever. In het geval dat wij jou bij geen van onze opdrachtgevers op korte termijn kunnen bemiddelen, houden wij met toestemming jouw gegevens graag in ons bestand zodat we je een volgende keer weer kunnen benaderen indien zich een interessante vacature voordoet.

Gesprekken voeren

De kandidaten die voortkomen uit de eerste selectie, gaan op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Daar zijn wij normaal gesproken niet bij aanwezig. Ook een eventueel vervolggesprek en eventuele salarisonderhandelingen vinden één op één plaats met de potentieel nieuwe werkgever waarbij wij als intermediair optreden. Het spreekt voor zich dat je altijd met al je vragen bij ons terecht kunt en dat we je over de procedure volledig en met regelmaat op de hoogte houden.

Gefeliciteerd!

Als alle lichten op groen staan en de partijen zijn het met elkaar eens over de contractvorm en de arbeidsvoorwaarden, dan spreken we van een succesvolle bemiddeling en feliciteren we jou van harte met je nieuwe uitdaging!
Wat ons meesters in werk maakt
Vakkundig en ervaren
Met meer dan 25 jaar ervaring binnen arbeidsbemiddeling hebben wij reeds honderden kandidaten bemiddeld naar een nieuwe stap in hun carrière. Door onze ruime kennis van het vakgebied en onze jarenlange ervaring met het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven, zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden op deze arbeidsmarkt.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die actief zijn binnen het MKB in de regio Eindhoven en werken veelal samen met handelsondernemingen, productiebedrijven en organisaties binnen de hightech of zakelijke dienstverlening. Het merendeel van de vacatures waarin wij bemiddelen, wordt exclusief door ons aangenomen en ingevuld.

Liefde voor het vak
Wij nemen ruim de tijd om te luisteren en persoonlijk kennis te maken. Als gelijkwaardige sparringspartner denken we graag mee over datgene wat er voor de kandidaat belangrijk is of waar een ondernerming behoefte aan heeft. We adviseren over mogeliijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt met als doel het succesvol samenbrengen van twee partijen. Dat is wat ons drijft! 
Fijn samenwerken
Onze werkwijze garandeert een snel, transparant en deskundig proces. Voorkeuren en mogelijkheden worden helder in kaart gebracht. We houden beide partijen continu op de hoogte van de voortgang waarbij regelmatige afstemming en discretie voor zowel kandidaat als opdrachtgever vanzelfsprekend zijn. Heldere en flexibele afspraken waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.
Copyright © 2021 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer