Oprecht en bevlogen
Onze consultants nemen in een prettige omgeving de tijd voor je om je goed te leren kennen. Ze luisteren naar en denken mee over datgene dat jij belangrijk vindt in een baan, jouw ambities, jouw talenten en je onderscheidend vermogen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd. Onze consultants geven jou eerlijk en kundig advies. Het is namelijk onze passie om jou verder te helpen. Onze consultants hebben ieder meer dan vijftien jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en hebben reeds honderden kandidaten bemiddeld in een nieuwe stap in hun carrière. Ze hebben enorme kennis van het vakgebied en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt in de regio van Eindhoven.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van bedrijven in de regio Eindhoven, het gaat hier voornamelijk om het midden- en kleinbedrijf. Denk hierbij aan handelsondernemingen, productiebedrijven en bedrijven actief in hightech of zakelijke dienstverlening. Dit zijn jouw potentiële werkgevers! Het merendeel van de vacatures die wij hebben, worden exclusief door PS: masters @ work ingevuld.
Discreet en snel
Onze werkwijze garandeert een snel en deskundig proces; vanaf het moment dat je solliciteert tot (én zelfs na) het tekenen van je arbeidsovereenkomst. Het spreekt voor zich dat je bij ons altijd kunt rekenen op discretie.
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Het slechte nieuws is: de tijd vliegt. Het goede nieuws: jij bent de piloot.”
Michael Altschuler

Rianne Sanders

Rianne is al meer dan vijftien jaar trotse eigenaresse van PS: masters @ work. Samen met haar hechte team runt zij met passie het bedrijf. Betrokkenheid, openheid en integriteit staan hierbij centraal. Samen met haar vakkundige, ervaren collega’s heeft zij al veel opdrachtgevers aan zich weten te binden in de regio Eindhoven. Ze is er dan ook erg trots op dat haar bedrijf voor diverse opdrachtgevers exclusief partner is. Rianne ziet kansen en oplossingen waar zowel opdrachtgever als kandidaat vaak door verrast worden. Een gesprek met Rianne voelt altijd vertrouwd en persoonlijk.
Rianne Sanders
Copyright © 2021 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer