Oprecht en bevlogen
Onze consultants nemen in een prettige omgeving de tijd voor je om je goed te leren kennen. Ze luisteren naar en denken mee over datgene dat jij belangrijk vindt in een baan, jouw ambities, jouw talenten en je onderscheidend vermogen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd. Onze consultants geven jou eerlijk en kundig advies. Het is namelijk onze passie om jou verder te helpen. Onze consultants hebben ieder meer dan vijftien jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en hebben reeds honderden kandidaten bemiddeld in een nieuwe stap in hun carrière. Ze hebben enorme kennis van het vakgebied en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt in de regio van Eindhoven.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van bedrijven in de regio Eindhoven, het gaat hier voornamelijk om het midden- en kleinbedrijf. Denk hierbij aan handelsondernemingen, productiebedrijven en bedrijven actief in hightech of zakelijke dienstverlening. Dit zijn jouw potentiële werkgevers! Het merendeel van de vacatures die wij hebben, worden exclusief door PS: masters @ work ingevuld.
Discreet en snel
Onze werkwijze garandeert een snel en deskundig proces; vanaf het moment dat je solliciteert tot (én zelfs na) het tekenen van je arbeidsovereenkomst. Het spreekt voor zich dat je bij ons altijd kunt rekenen op discretie.
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Je bent nooit te oud om een ander doel of een nieuwe droom te dromen.”
Clive Staples Lewis

Linde Keverkamp

Linde is een ervaren consultant met een hoog inlevingsvermogen en veel know-how van de arbeidsmarkt. Ze is na haar studie commerciële economie de wereld van werving en selectie in gestapt en daar nooit meer uit weggegaan. Zowel opdrachtgever als kandidaat voelen zich bij haar altijd thuis. Ze is kritisch en zal niet gauw over één nacht ijs gaan. Het goed inschatten en aanvoelen waar een opdrachtgever daadwerkelijk naar op zoek is, is haar tweede natuur. Haar motto is: “Bij twijfel niet doen”. Linde streeft altijd naar de juiste match en naar de beste oplossing voor beide partijen.
Linde Keverkamp

Consultant

 

040-2837 274
linde@mastersatwork.nl

Bekijk mijn profiel

Copyright © 2020 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer