Oprecht en bevlogen
Onze consultants nemen in een prettige omgeving de tijd voor je om je goed te leren kennen. Ze luisteren naar en denken mee over datgene dat jij belangrijk vindt in een baan, jouw ambities, jouw talenten en je onderscheidend vermogen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd. Onze consultants geven jou eerlijk en kundig advies. Het is namelijk onze passie om jou verder te helpen. Onze consultants hebben ieder meer dan vijftien jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en hebben reeds honderden kandidaten bemiddeld in een nieuwe stap in hun carrière. Ze hebben enorme kennis van het vakgebied en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt in de regio van Eindhoven.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van bedrijven in de regio Eindhoven, het gaat hier voornamelijk om het midden- en kleinbedrijf. Denk hierbij aan handelsondernemingen, productiebedrijven en bedrijven actief in hightech of zakelijke dienstverlening. Dit zijn jouw potentiële werkgevers! Het merendeel van de vacatures die wij hebben, worden exclusief door PS: masters @ work ingevuld.
Discreet en snel
Onze werkwijze garandeert een snel en deskundig proces; vanaf het moment dat je solliciteert tot (én zelfs na) het tekenen van je arbeidsovereenkomst. Het spreekt voor zich dat je bij ons altijd kunt rekenen op discretie.
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Veel verdienen en weinig verantwoordelijkheden, zijn factoren die zelden samenvallen.”
Napoleon Hill

Ellis van der Sanden

Ellis is al jaren actief binnen de werving en selectie. Zij is de spil van het kantoor en houdt zich bezig met office management, recruitment en communicatie. Ze is authentiek en oprecht geïnteresseerd in de mens. Humor, eerlijkheid en een goede sfeer op kantoor vindt zij een must. Met haar grote netwerk in de Eindhovense bedrijvenmarkt, bruist zij van ideeën en staat zij altijd klaar voor een ander. Haar gevoel voor rechtvaardigheid en loyaliteit ten aanzien van het team, de opdrachtgevers en kandidaten siert haar enorm. Ellis zorgt ervoor dat processen worden bewaakt en discretie is gewaarborgd.
Ellis van der Sanden
Copyright © 2020 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer