Oprecht en bevlogen
Onze consultants nemen in een prettige omgeving de tijd voor je om je goed te leren kennen. Ze luisteren naar en denken mee over datgene dat jij belangrijk vindt in een baan, jouw ambities, jouw talenten en je onderscheidend vermogen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd. Onze consultants geven jou eerlijk en kundig advies. Het is namelijk onze passie om jou verder te helpen. Onze consultants hebben ieder meer dan vijftien jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en hebben reeds honderden kandidaten bemiddeld in een nieuwe stap in hun carrière. Ze hebben enorme kennis van het vakgebied en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt in de regio van Eindhoven.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van bedrijven in de regio Eindhoven, het gaat hier voornamelijk om het midden- en kleinbedrijf. Denk hierbij aan handelsondernemingen, productiebedrijven en bedrijven actief in hightech of zakelijke dienstverlening. Dit zijn jouw potentiële werkgevers! Het merendeel van de vacatures die wij hebben, worden exclusief door PS: masters @ work ingevuld.
Discreet en snel
Onze werkwijze garandeert een snel en deskundig proces; vanaf het moment dat je solliciteert tot (én zelfs na) het tekenen van je arbeidsovereenkomst. Het spreekt voor zich dat je bij ons altijd kunt rekenen op discretie.
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Als de kans niet aanklopt, bouw een deur.”
Milton Berle

Chantalle Bok

Chantalle is méér dan twintig jaar actief in de werving- en selectiebranche. Ze heeft een opleiding communicatie gevolgd, maar kreeg snel passie voor het vak waarin ze nu werkt. Ze geniet ervan om mensen bij elkaar te brengen, op de juiste plek binnen de juiste sfeer en cultuur. Als sparringpartner de diepte ingaan, met zowel opdrachtgever als kandidaat, vindt zij belangrijk. Onderzoeken waar iemand blij van wordt en welke competenties en mogelijkheden boven komen drijven waar wellicht nog niet eerder aan is gedacht. Dat is háár oprechte interesse en uitdaging! Door haar sterke focus rust zij niet voordat ze haar doel heeft bereikt.
Copyright © 2020 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer