Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Achtergrond informatie PS

PS is een full service werving en selectiebureau in Eindhoven. Naast werving en selectie van medewerkers kan PS u ook helpen met recruitment, payrolling, arbeidsbemiddeling, executive search en detachering. Wij zijn gespecialiseerd in de vakgebieden finance, sales, inkoop, marketing, communicatie, logistiek, HR (HRM) en secretarieel. Wij werven voor u de beste medewerkers voor uw bedrijf. Neemt u de medewerkers liever niet (direct) in dienst dan kunnen wij u ook helpen met een payroll of detacheringsconstructie. Wij werven voor personeel vanaf MBO tot de hoger opgeleiden op WO/academisch niveau.
Met onze dienstverlening helpen bij klanten in de regio Eindhoven.

Personeel

Wij vinden voor u:

• Financieel personeel
• Inkoop personeel
• Sales personeel
• Marketing personeel
• Communicatie medewerkers
• Logistieke medewerkers
• HRM medewerkers (HR)
• Secretarieel personeel

Op zoek naar een geschikte partner in Recruitment – PS masters @ work is het bureau voor uw openstaande vacatures.

25 jaar ervaring - Werving en Selectie

Wij zijn u graag van dienst met het vinden van de beste professional voor uw vacature. Wij richten ons op bovengenoemde sectoren. Na een gedegen werving en selectie proces begeleiden wij u in het maken van een keuze voor de beste kandidaat. Dit lijkt mogelijk een eenvoudig proces. Maar toch kunnen er vaak dingen anders lopen dan gewenst. De kosten van het aannemen van een verkeerd personeelslid zijn hoog. U verliest geld én nog belangrijker: veel tijd. PS master @ work heeft 25 jaar ervaring in het bemiddelen van professionals. Wij kennen de knelpunten in het zoek- en aanname proces en staan garant voor de kandidaat die wij bemiddelen. Wij kunnen onze diensten aanbieden op basis van werving en selectie, maar ook in verschillende andere constructies.

Maatwerk selectieprocedure personeel

Onze search consultants en recruitment consultants voelen zich thuis in uw industrie. Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers en hebben een enorm netwerk van professionals. Door onze ervaring die wij de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd binnen de werving- en selectie branche zijn wij in staat om ons dienstenpakket perfect af te stemmen op uw wensen en eisen. Elke selectieprocedure is dan ook maatwerk om de vacature zo goed mogelijk in te vullen. Het doel van onze werving en selectie diensten is om u als bedrijf zoveel mogelijk werk uit handen te nemen wanneer er naar een nieuw personeelslid wordt gezocht. Wij gaan met een gedegen en persoonlijke aanpak samen met u opzoek naar de juiste oplossing die zo dicht mogelijk bij uw wensen, eisen en ambities ligt. Een goede samenwerking met u als opdrachtgever is hierbij essentieel. Wij nemen bij het invullen van een vacature graag de rol van partner op ons en voorzien u van open, duidelijke communicatie tijdens het gehele proces.

Contact

Heeft u hulp nodig bij arbeidsbemiddeling, het vinden van goed personeel of andere recruitment vraagstukken, dan neem dan snel contact op. PS is uw intermediair op het gebied van personeel.

Oprecht en bevlogen
Onze consultants nemen in een prettige omgeving de tijd voor je om je goed te leren kennen. Ze luisteren naar en denken mee over datgene dat jij belangrijk vindt in een baan, jouw ambities, jouw talenten en je onderscheidend vermogen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd. Onze consultants geven jou eerlijk en kundig advies. Het is namelijk onze passie om jou verder te helpen. Onze consultants hebben ieder meer dan vijftien jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en hebben reeds honderden kandidaten bemiddeld in een nieuwe stap in hun carrière. Ze hebben enorme kennis van het vakgebied en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt in de regio van Eindhoven.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van bedrijven in de regio Eindhoven, het gaat hier voornamelijk om het midden- en kleinbedrijf. Denk hierbij aan handelsondernemingen, productiebedrijven en bedrijven actief in hightech of zakelijke dienstverlening. Dit zijn jouw potentiële werkgevers! Het merendeel van de vacatures die wij hebben, worden exclusief door PS: masters @ work ingevuld.
Discreet en snel
Onze werkwijze garandeert een snel en deskundig proces; vanaf het moment dat je solliciteert tot (én zelfs na) het tekenen van je arbeidsovereenkomst. Het spreekt voor zich dat je bij ons altijd kunt rekenen op discretie.
Wat ons meesters in werk maakt
Vakkundig en ervaren
Met meer dan 25 jaar ervaring binnen arbeidsbemiddeling hebben wij reeds honderden kandidaten bemiddeld naar een nieuwe stap in hun carrière. Door onze ruime kennis van het vakgebied en onze jarenlange ervaring met het midden- en kleinbedrijf in de regio Eindhoven, zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden op deze arbeidsmarkt.
Groot netwerk
Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die actief zijn binnen het MKB in de regio Eindhoven en werken veelal samen met handelsondernemingen, productiebedrijven en organisaties binnen de hightech of zakelijke dienstverlening. Het merendeel van de vacatures waarin wij bemiddelen, wordt exclusief door ons aangenomen en ingevuld.

Liefde voor het vak
Wij nemen ruim de tijd om te luisteren en persoonlijk kennis te maken. Als gelijkwaardige sparringspartner denken we graag mee over datgene wat er voor de kandidaat belangrijk is of waar een ondernerming behoefte aan heeft. We adviseren over mogeliijkheden binnen de huidige arbeidsmarkt met als doel het succesvol samenbrengen van twee partijen. Dat is wat ons drijft! 
Fijn samenwerken
Onze werkwijze garandeert een snel, transparant en deskundig proces. Voorkeuren en mogelijkheden worden helder in kaart gebracht. We houden beide partijen continu op de hoogte van de voortgang waarbij regelmatige afstemming en discretie voor zowel kandidaat als opdrachtgever vanzelfsprekend zijn. Heldere en flexibele afspraken waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Al bijna twintig jaar zijn wij vanuit Eindhoven actief op het gebied van werving, selectie en consultancy en brengen we specialisten in contact met onze opdrachtgevers. PS levert als gelijkwaardige gesprekspartner maatwerk op het gebied van personele uitdagingen en persoonlijke ontwikkeling.

Copyright © 2021 PS: masters @ work BV   |  Disclaimer