Chantalle Bok

Chantalle  Bok
Naam: Chantalle Bok

Over Chantalle:

"Op het moment dat FLOS BV er voor kiest om de werving- en selectieprocedure door een externe partner uit te laten voeren, kies ik ervoor om dit toe te vertrouwen aan een pragmatische, invoelende en meedenkende intercedent. Dit is dan ook de reden dat ik direct Chantalle Bok van PS Masters@work ga bellen.
Chantalle is goed op de hoogte van onze bedrijfscultuur en kan zich goed inleven welke kandidaat geschikt is voor onze organisatie. Met haar enthousiasme, betrokkenheid en inzet heeft zij al veel geschikte kandidaten succesvol voor onze organisatie geworven. Chantalle is gewoon een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken!"
Diane van der Looij, personeelsfunctionaris FLOS BV



"Ik heb Chantalle Bok leren kennen in 2009. Ze had een baan voor me, maar ik was net gestart bij VGZ. Het contact is altijd goed geweest. Chantalle is een echte netwerker. Ik heb Chantalle benaderd in 2010 omdat mijn tijdelijke functie als HR Adviseur was geƫindigd. Zij heeft mij bij NTS Group voorgesteld en daar werk ik nu nog met plezier. Chantalle heeft diverse vacatures voor NTS Group tot volle tevredenheid ingevuld. Zij doet wat ze zegt en onderhield de contacten erg goed als er een vacature vervuld moest worden. Ze heeft snel in de gaten welk type mens bij een bedrijf past. Ik heb graag met haar samengewerkt."
Simone Spoorenberg, HR Manager at NTS-Group


LinkedIn:

 |  Disclaimer